Testujeme chytrou mapu WeCan

24.01.2024

Právě testujeme novou funkci, která zpříjemní spolupráci mezi poskytovateli služeb a zákazníky. Naše chytrá mapa umožní poskytovatelům služeb určit, ve kterých oblastech chtějí pracovat, a přijímat tak zakázky přímo ve svém okolí. Zákazníci ocení rychlejší a efektivnější spojení s odborníky, poblíž místa, kde jejich pomoc potřebují.

Jak bude chytrá mapa fungovat
Naše chytrá mapa je intuitivní a snadno ovladatelná. Jako poskytovatel služby si jednoduše na mapě vyberete oblasti, ve kterých se chcete zviditelnit a nabízet své služby. Tím zajistíte, že vaše nabídka bude zobrazena pouze zákazníkům, kteří se v oblastech vašeho zájmu aktuálně nacházejí.

Výhody chytré mapy pro poskytovatele služeb
Chytrá mapa nabízí ideální řešení pro všechny, kdo chtějí pracovat lokálně nebo chtějí rozšířit svou působnost do nových regionů. Zrychluje celý proces od poptávky po realizaci služby. Usnadní vám logistiku, ušetří čas a náklady a zvýší efektivitu vašeho podnikání. A mnohem více!


Mezi největší výhody patří:
- Zaměříte se na konkrétní geografické oblasti a přesným cílením zvýšíte šanci na získání zakázek.
- Omezíte cestování do vzdálenějších oblastí a budete se soustředit se na práci tam, kde je to pro vás nejvýhodnější.
- Můžete kdykoliv jednoduše upravit oblasti vašeho působení podle aktuálních potřeb a možností.
- Získáte podrobné informace a statistiky o poptávce v různých lokalitách, což vám umožní lépe se orientovat na trhu a optimalizovat vaši nabídku.
-Budete se prezentovat jako lokální specialista, posílíte svou pozici v komunitě a zvýšíte důvěru potenciálních zákazníků.


O spuštění naší chytré mapy vás budeme brzy informovat, sledujte nás proto i nadále!

Komentáře 0

Napsat komentář