Zajištění bezpečnosti při poskytování služeb

24.01.2024

Přicházíme s novinkou, která zvýší bezpečnost a spolehlivost naší platformy pro všechny uživatele. Díky nově navázanému partnerství zprostředkujeme poskytovatelům služeb sjednání pojištění všeho druhu, které vás ochrání před případnými škodami způsobenými při práci. Vyberte si nejlepší možnost a my se postaráme o to, aby bylo vaše podnikání i majetek chráněno na všech frontách.

Pojištění škody
Sjednání pojištění nemovitostí, vozidel, životního pojištění a pojištění odpovědnosti vůči třetím osobám ocení zejména ti z vás, kteří během své práce přicházejí do kontaktu s majetkem zákazníků a chtějí se pojistit proti nečekaným událostem. Pojištění doporučujeme řadě profesí, včetně chův, uklízeček, stavebních pracovníků, automechaniků, zahradníků, instalatérů, elektrikářů a mnoha dalším.


Pojištění rizik
K dispozici je vám celé spektrum možností, které pokrývají nejen škody způsobené během práce, ale také další rizika spojená s podnikáním. Můžete se tak pojistit před právními spory, finančními ztrátami nebo případnými náklady na náhradní plnění. Pomůžeme vám sjednat také pojištění pro případ nemoci nebo úrazu, které zajistí finanční pokrytí v případě, že nebudete schopni svou práci vykonávat.


Balíčky a rozšířené krytí
Využít můžete i speciální balíčky přizpůsobené specifickým potřebám a rizikům spojeným s konkrétními obory. Například, pro ty, kteří pracují na volné noze, je možné sjednat pojištění ztráty příjmů, zatímco pro firmy s větším počtem zaměstnanců je k dispozici komplexní pojištění zaměstnanecké odpovědnosti. V případě, že poskytujete služby v oblastech s vyšším rizikem, jako je práce ve výškách nebo s nebezpečnými materiály, doporučujeme rozšířené krytí, které vám poskytne větší jistotu a ochranu.

Sjednání pojištění a asistence při pojistné události
Sjednání pojištění je jednoduché a zabere vám jen chvilku. Stačí vyplnit krátký online formulář a náš partnerský pojišťovací specialista se s vámi spojí, aby probral všechny detaily a pomohl vám najít nejlepší cenově dostupné řešení podle vašich potřeb. V případě jakýchkoliv otázek ohledně sjednání pojištění a pojistných událostí je vám k dispozici profesionální podpora, která vás provede celým procesem nahlášení škody a zajistí její rychlé a efektivní vyřízení.

Komentáře 0

Napsat komentář