Jak vyplnit profil poskytovatele

26.02.2024
Copywriter WeCan
Zobrazení: 208

Jak vyplnit profil poskytovatele

Klíčovým krokem při zahájení práce na WeCan je úprava profilu poskytovatele. Váš profil je vaší vizitkou, na jejíž kvalitě závisí, kolik zákazníků přilákáte. V tomto článku vám povíme, jak svůj profil upravit tak, aby si vás zákazníci vybrali.

Kvalitně vyplněný profil by měl přesně a celistvě odrážet vaše profesionální zkušenosti. Do profilu poskytovatele je důležité uvést následující informace:

  1. 1. O sobě
  2. 2. Životopis
  3. 3. Diplomy a certifikáty
  4. 4. Znalost jazyků
  5. 5. Osobní vlastnosti
  6. 6. Příklady prací
  7. 7. Hodnocení a recenze
  8. 8. Kontaktní údaje

Dále vám podrobně vysvětlíme, co by měl každý bod obsahovat a jak se stát nejžádanějším poskytovatelem v očích zákazníků WeCan.

1. O sobě (na stránce Portfolia)

Mnoho lidí podceňuje tuto část životopisu a kopíruje do ní údaje z pracovního životopisu, někteří dokonce opisují informace od konkurentů. Takový přístup k vyplňování dovedností dělá životopis banálním. Jenže právě díky správnému uvedení dovedností bude váš životopis působit mnohem atraktivněji pro klienty.

Tato část pomůže odhalit vaši skutečnou hodnotu jako odborníka a ukázat, co přesně umíte dělat. Zaměřte se na své osobní zkušenosti a uveďte své hlavní schopnosti a dovednosti, díky nimž jste jedineční. Možná k tomu všemu také umíte několik jazyků?

Popište svou nedávnou, aktuální zkušenost, stejně jako stará pracovní místa. Velkou výhodou bude, pokud přidáte přes náš YouTube kanál i video vizitku — krátké představení sebe ve video formátu.

V této části také uveďte, zda jste absolvovali odborné tréninky, semináře nebo kurzy dalšího vzdělávání. Pro potvrzení doporučujeme do profilu WeCan přidat příslušné certifikáty a diplomy, abyste zapůsobili na zákazníky.

Avšak, zda budou recenze trumfem vašeho profilu, závisí jen na vás: je důležité vykonávat svou práci kvalitně a respektovat komunikaci s klienty, jinak vás budou neochotně doporučovat budoucím zákazníkům.

Závěrečné úpravy pro ideální profil na WeCan

Když už je životopis napsán, nezapomeňte ho před publikací zkontrolovat podle následujících bodů:

Pokud jste se ještě neregistrovali na naší platformě, přejděte na odkaz a staňte se poskytovatelem na WeCan — unikátní platformě služeb a poptávek v České republice. 

Komentáře 0

Napsat komentář